dinsdag 10 februari 2015


Vrijdag 13 februari bij Charlois Europoort

Triomfator Cup volgens het K.O.-systeem


Vrijdagavond a.s. belooft de meest spectaculaire avond tot nu toe van dit seizoen te worden. We spelen dan de eerste ronde van de Triomfatorcup “nieuwe stijl”: een spectaculair knock-out toernooi waarbij je aan 1 willekeurige tegenstander gekoppeld wordt. Je speelt 2 rapidpartijen van een half uur, en 2 snelschaakpartijen. De winnaar gaat door naar de 8-ste finale, samen met 15 anderen. Uiteindelijk moet dit leiden tot de Triomfatorcup kampioen !

Na vrijdag moeten we dus 16 mensen overhouden voor de volgende ronde. Als dat niet lukt heeft het bestuur het recht om wild-cards uit te delen. Bijvoorbeeld om jonge talenten als Gerrit Boer een kans te geven in de tweede ronde.
We rekenen op een volle bak: kom dus allemaal vrijdagavond naar de club! 

O ja: om deze eerste avond “nieuwe stijl” feestelijk in te leiden zullen er gratis saucijzen-broodjes uitgedeeld worden en ook mensen die geen lid zijn van onze vereniging zijn van harte welkom.

Om de avond snel met de loting te kunnen beginnen: wil je je s.v.p bij John van de Laar (jca2104@gmail.com) of Peter de Joode (peter1dj@hotmail.com) aanmelden.

Geen opmerkingen: